Mijn recensie over de nieuwe RTL-quiz “Ik weet er alles van”

c8fda042372a8d210d8e66e1afbcf6e25b9ef7e0_ruben-nicolai-rtl-juni-201934457.jpgVandaag is de allereerste aflevering uitgezonden van de nieuwe quiz op RTL 4, “Ik weet er alles van.” RTL lijkt een beetje zoekende met de vervanger voor GTST, eigenlijk zenden ze elke zomer wel een andere programma uit. Misschien doen ze het bewust, misschien zijn ze niet tevreden met de kijkcijfers van de vorige programma’s. Ik moet zeggen dat ik een goed gevoel heb bij dit programma, het kijkt lekker weg. Het tempo is hoog, en dat is denk ik ook de reden dat het zo lekker wegkijkt.

Ruben Nicolai
Ruben Nicolai is een goede keuze voor de presentatie. Hij gooit er altijd een beetje humor in, en dat is denk ik ook wel nodig om deze spelshow luchtig te houden, anders wordt het denk ik al heel snel saai. Het is ook leuk dat het een keer een spelshow is zonder BN’ers, tegenwoordig worden bijna alleen maar shows uitgezonden met bekende Nederlanders. Als kijker heb je ook wel eens behoefte aan onbekende gezichten, in plaats van altijd die bekende gezichten waar je al een mening over hebt gevormd. Hij moet wel oppassen dat hij niet te vaak grappig wil zijn, de show draait tenslotte niet om hem maar om de gasten.

Kijkcijfers
Ik ben benieuwd wat de kijkcijfers gaan zijn van deze spelshow. Ik hoop dat het goed gaat scoren, het zou leuk zijn voor RTL 4 en de meeste vervangers voor GTST hebben niet zulke goede kijkcijfers behaald. Het zou leuk zijn dat een simpele quiz voor goede kijkcijfers kan zorgen. Kijk naar “De Slimste Mens”, het is wel mogelijk, maar de kijker moet het wel weten te vinden. Ik gok dat er rond de 350.000 mensen naar de quiz hebben gekeken, en ik denk dat de zender daar ook blij mee moet zijn, aangezien in de zomer simpelweg veel minder mensen televisie kijken. Wie weet gaat het groeien in de toekomst?

Verwachting
Kortom, ik ben erg positief over het programma, en ben benieuwd of ik hier over een week nog hetzelfde over denk, of zal het dan toch gaan vervelen?

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van het programma en mijn recensie, laat het achter in een reactie! 🙂

Een gedachte over “Mijn recensie over de nieuwe RTL-quiz “Ik weet er alles van”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s